Den nya Samsung Galaxy s9

Samsung Galaxy S9
Är detta Samsung Galaxy S9 och Samsung Galaxy S9 Plus?

 

Samsung galaxy har uppnått riktigt hög populäritet med sin simpla design och enkla funktioner. Telefonen skiljer sig inte mycket från iPhone men har sina trogna anhängare som uppdaterar sig efter varje ny uppgradering från tillverkarna.
Det var endast i början på 2017 som den nyaste versionen kom ut, och bolaget har redan annonserat om en uppgradering nu i februari 2018. De allra senaste ryktena spekulerar om att telefonen kommer kunna beställas online i februari och finnas i butik i mars, dock är detta fortfarande oklart. Grunden för denna information kommer ifrån USA där telefonen har kommit fram för granskning av telekommunikationsmyndigheten FCC, vilket innebär att lanseringen är inte långt ifrån.

Förväntningarna på den senaste Samsung telefonen är höga och rykten har börjat cirkulera om den nya teknikens förbättring.
Det finns ett antal påståenden om den nya Samsung Galaxy s9, ett av dem är om batteriets storlek som har uppgraderats till 3,000mAh. Samsung har marknadsfört en ny typ av material som sägs vara starkare och lättare, detta material antas ha använts i den nya telefonens produktion.
Telefonens skärm ska ha uppdaterats till en vattenresistent material som stöter bort vattendroppar från ytan, samt med en ”in-screen scanner”. Fingeravtrycksläsaren kommer nu vara i displayen, vilket blir smidigare i jämförelse med den tidigare modellen. Designen tros vara densamma med tunna kanter och 18:9 skärm, dock har det läckt ut en del bilder på den nya telefonen som visar en telefon med tunnare kanter.

En eller två nya färger sägs även tillkomma för en mer personlig telefon, bland annat sägs att en mörklila färg kommer finnas tillgänglig.
Kameran sägs även ha fått sig en uppgradering, den nya Samsung Galaxy s9 ska ha dubbel kamera på baksidan och bildernas kvalitet ska vara bättre. Prestandachippet som används förbättrar videoinspelning, och nya codecs gör det möjligt att fånga 1024 olika nyanser i vardera gundfärg. Detta innebär att möjligheten finns att filma med 1,07 miljarder olika färger.
Någon som uppmärksammats från flera håll är den lilla kapaciteten minne som den nya telefonen har. Samsung Galaxy s9 ska bara rymma 4GB RAM. Dock är det olika åsikter om hur mycket RAM minne som egentligen behövs i telefonen. Lagringsutrymmet påstås vara 64 GB.

Alla Samsung användare kommer ha möjlighet att lyssna på radio och spara data och batteri genom en användning utav FM-chip i telefonen.
Ett annat rykte påstår att den nya Samsung utgåvan är berikad med det nya prestandachippet Exynos 9810. Samsung beskriver funktionerna som djupinlärning och och artificiell intelligens, som används för att lättare känna igen och gruppera ansikten med telefonen.

Nu väntar vi alla otåligt på en bekräftelse av dessa rykten och påståenden, om dessa är sanna återstår att se när telefonen finns ute i butik att fingra på. Samsung Galaxy S9 och Galaxy S9 Plus kommer att visas upp den 25 februari under MWC 2018.

Lämna ett svar