Honor 8 – den nya supermobilen

Honor 8, som är ”powerd by Huawei”, är den senaste succén på den svenska mobilhimlen. Med sin premiumkänsla till ett väldigt förmånligt pris har denna mobil verkligen slagit igenom, och tagit en stor mark i vårt avlånga land. Med artisten Petter som ansiktet utåt i sina kampanjer, har väl egentligen ingen kunnat undgå denna mobiltelefonen. Med Honor 8 får man väldigt mycket man även får i dyrare telefoner som Samsung Galaxy S7 och iPhone 7. Honor 8 kommer dessutom till ett mycket förmånligare pris, den går att hitta för runt 4500:-, vilket är 3000:- mindre än telefoner som kommer med samma känsla och innehåll.

 

Här har verkligen Honor hittat något! Tidigare har de sålt väldigt bra hemma i kina, men nu har det hittat ut till oss här i väst, och det är roligt med en till spelare på planen, och inte bara de gamla vanliga tillverkarna. Några som dock inte håller med om detta är HTC som bakat kraftigt på alla håll och kanter, och speciellt här i Sverige. HTC hade en ganska bra våg med Desire och Desire HD, för 5-6 år sedan, och sedan hade bra försäljning med dina HTC One, de tidiga som kom. Men på senare tid har HTC tappat otroligt mycket, och har väl egentligen bara sina fans kvar.

 

Sedan får vi även se hur mycket skada som skett med problemen hos Note 7. Kommer Samsung hämta igen? Eller kan Honor 8 även knappa in andelar här? Varför inte. Visst, kanske dumt att genomföra Note 7 med Honor 8, men varför inte? Det enda som skiljer är storlek på skärm, s-pen samt priset på 4000kr, vad annars skiljer? Kanske lite på insidan, men det är äpplen och päron.

Lämna ett svar