iPhone X är framtiden

Minns ni när det häftigaste som fanns var att spela snake på Nokia 3310? Då när man tävlade om vem som hade minst och smidigast mobiltelefon? Eller hur otroligt det kändes när det gjordes mobiler med färgdisplay? För att inte tala om chocken när man kunde knäppa kort med mobilen! Inte för att man ens kunde se vad bilden föreställde, men ändå. Det var nog ingen som på den tiden kunde tänka sig hur utvecklingen skulle se ut och hur oerhört snabbt det skulle gå. Från en färglös plastklump till touch-skärm och tusentals färger.

Runt femton år senare ser det lite annorlunda ut. iPhone X är framtiden, så intelligent att knappar är överflödiga. Ett enda ögonkast är allt som krävs för att iPhone X ska känna igen dig och reagera. Tekniken är så säker att du kan använda den för att betala med en blick. Med en heltäckande skärm på 5,8 tum blir upplevelsen ojämförbar med andra telefoner.

Idag vill man inte ha minst mobiltelefon i gänget, man vill ha en stor skärm med hög upplösning för att få den bästa upplevelsen när man kollar på film, läser böcker, låter kreativiteten flöda på Instagram eller shoppar julklappar. Med iPhone X får du det bästa som går att hitta när det kommer till den visuella upplevelsen.

Det ska vara snyggt, enkelt och gå så snabbt som möjligt, och då är face-ID nyckeln. Telefonen låser upp skärmen när den får syn på ditt välbekanta ansikte, du behöver inte komma ihåg lång koder eller kombinationer och dessutom är innehållet i din iPhone X alltid säkert från inkräktare, det är ju bara ditt ansikte som kan låsa upp den.

Ny teknik har gjort det möjligt att låta skärmen krama kanterna likt en canvasduk på ram, vilket lockar till att även snacka om iPhone X utseende. Den ser ut att vara flera år före sin tid med sin unika design. Den är ett tekniskt konstverk!

Utöver det följer givetvis iPhones pålitliga ihärdighet med även iPhone X. Den här telefonen strular inte, den laddar inte webbsidor långsamt och man kan ha oräkneliga flikar uppe samtidigt utan att det påverkar hastigheten. Apparna är lika snygga och lätthanterliga som alltid och Apple vet precis hur jäktig vardagen kan vara, det märker man på deras telefoner. Det går snabbt, det är smidigt och enkelt och ändå har inget gått förlorat rent visuellt, snarare tvärtom då iPhone X erbjuder all inbyggt bekvämlighet som går att hitta, tillsammans med det snyggaste yttre på marknaden.

Men hur håller telefonen egentligen? Med det starkaste glaset en smartphone någonsin haft, både på fram- och baksidan behöver du inte oroa dig för den saken. Rostfritt stål kompletterar och laddningen är trådlös. Smidigare kan det knappast bli!

Lämna ett svar