Kommer småsyskonet Galaxy S10E?

Samsung brukar lansera nya versioner av deras flaggskepp Samsung Galaxy S varje vår och våren 2019 blir inget undantag. Den 20:e februari visar Samsung upp de nya modellerna av Samsung Galaxy S på ett evenemang som går av stapeln i San Fransisco men som visas över hela världen. Det enda man behöver göra för att ta del av sändningen är att gå in på Samsungs officiella hemsida.

Rykten gör gällande att det blir tre nya versioner av Galaxy S. Samsung Galaxy S10 är standardvarianten. Samsung Galaxy S10 plus är en lite större version. Samsung Galaxy S10 E är en mindre version. Egentligen brukar de mindre varianterna heta Lite, till exempel Samsung Galaxy S9 Lite. Men nu verkar Samsung alltså ta bort ”lite” ur titeln och lägga till ett E i slutet istället.

Samsung Galaxy S10E
Är detta framsidan av Samsung Galaxy S10E?

Enligt rykten så blir Samsung Galaxy S10 E en mobil med en platt skärm medan de övriga versionerna får en skärm som inte är helt platt utan böjd (”curved”). Samsung Galaxy S10 E är även enligt samma källor en skärm på 5,8 ” medan vanliga S10 får en skärm på 6,1 ” och Galaxy S10 + får en skärm med storleken 6,4 ” så det rör sig inte om några jättestora skillnader. Frågan är väl även hur pass mycket större en mobiltelefon kan bli vad gäller skärmarnas storlek innan de börjar bli lite väl otympliga för att ta med sig i fickan.

Vad gäller kameror så gör rykten gällande att både S10 och S10E får tre kameror, två på baksidan och en på framsidan för att ta till exempel selfies med och dela på Instagram. Deluxeversionen S10 + får enligt samma källor hela fem kameror, tre på baksidan och två på framsidan.

Baksidan av Galaxy S10E?

Processorn för den nya telefonen blir dock densamma, enligt ryktena, i alla de olika versionerna av mobiltelefonen, nämligen en Snapdragon 855.

Förutom de tre olika versionerna ryktas det även om att Samsung Galaxy S10 Plus ska gå att köpa i en 5G-version.

En skillnad vad gäller avläsaren som kan läsa av fingeravtryck är att den får plats på sidan på Samsung Galaxy S10 E medan den istället sägs vara placerad under skärmen på Samsung Galaxy S10 och S10 Plus.

Evenemanget där mobilerna visas upp äger rum den 20:e februari, det har redan bekräftats. Enligt rykten blir S10-modellerna möjliga att köpa några veckor senare, den 8:e mars. Förbokningar lär man börja kunna göra redan dagarna efter den stora premiärvisningen.

När du väl fått hem din nya Galaxy S10E, eller
redan samma dag som du beställer den kan du här köpa Samsung Galaxy S10E skal
och Samsung Galaxy S10E fodral

Lämna ett svar