Nu är Galaxy S10 Plus på gång!

Vissa personer nöjer sig bara med det allra bästa också när det gäller mobiltelefoner. Samsung släpper snart sin nya Samsung Galaxy S10, det har blivit standard inom mobilindustrin att släppa olika typer av lyxvarianter. Därför kommer givetvis också S10 att släppas i en plus-variant som erbjuder extra mycket teknik för pengarna. Och vad finns det då för rykten om plusmodellen av Samsung Galaxy S10 Plus? Det ska vi försöka reda ut i den här artikeln så fortsätt läsa om du är intresserad.

Samsung Galaxy S10 väntas släppas i tre olika varianter där plusmodellen är den största och dyraste. Den bästa jämförelsen man kan göra är kanske med den tidigare plusmodellen, nämligen Samsung Galaxy S9 Plus. Så vad är egentligen skillnaden?

Samsung Galaxy S10 och Samsung Galaxy S10 Plus
Är detta Galaxy S10 Plus till höger?

Rykten om skillnaden mellan S9 Plus och S10 Plus

När det kommer till lagringsutrymme så finns det dubbelt så mycket jämfört med den äldre modellen, nämligen 128 GB jämfört med 64 GB. Den har också två kameror med 16 MP och en med 13 MP vilket kan jämföras med den äldre varianten som endast hade två kameror med 12 MO. Batteritiden är bättre, även den med 4000 mAh istället för 3500 mAh. Ramminnet verkar dock bli det samma och storleken på skärmen endast ca en centimeter större. Den ska vara 0,7 millimeter tunnare än föregångaran och lite bredare.Den är dock något längre.

Ryktena om antalet kameror på S10 plus varierar något från 3 i antal ända upp till 6 stycken där det ska finnas fyra kameror på baksidan och två på framsidan av telefonen. Den ska också vara utrustad med 5G.

Pris

Priset för mobiltelefoner är fortsatt högt och S10 Plus är inget undantag. Den kommer antagligen att kosta runt 10 000 kronor när den släpps i Sverige. Plusmodellen är också den dyraste varianten så man kan vänta sig att den är ett par tusenlappar dyrare än standardmodellen.

Exakt hur S10 kommer att se ut och vad som kommer att vara nytt i den kan vi dock inte vara helt säkra på utan vi får helt enkelt vänta tills den tjugonde februari då mobilen ska visas upp i San Francisco för första gången. Vi kan dock vara ganska säkra på att just S 10 plus kommer att vara något i hästväg inom mobilvärlden. 2019 är här och den tionde modellen brukar vara ett slags jubileum för alla mobiltillverkare. Vi får helt enkelt hålla ut ett tag till.

När du väl fått hem din nya Galaxy S10 Plus, eller
redan samma dag som du beställer den kan du här köpa Samsung Galaxy S10 Plus skal
och Samsung Galaxy S10 Plus fodral

Lämna ett svar