Nya iPhone X – Den bästa mobilen någonsin

Nya iPhone X är framtidens telefon. Ordet smarttelefon har helt plötsligt fått en helt ny innebörd och definition. Apple levererar här en modell som är smartare än alla de tidigare föregångarna och har helt nya och revolutionerade funktioner, funktioner som ingen tidigare har skådat.

Telefonens framsida täcks till fullo av dess skärm som är på hela 5,8 tum, något som är helt unikt. Glaset, som finns på både skärmen och även på telefonens baksida, är starkare än på de tidigare modellerna och gör att risken för repor och sprickor har minskat. Apple har sett ett återkommande problem och har försökt minska riskerna för detta och därmed göra sina användare ännu nöjdare med deras produkt. Den nya designen gör dessutom att telefonen är tåligare för både vatten och damm än tidigare. Skärmen ger bästa möjliga upplevelse och återgivelse av färger, konstraster och skärpa.

 

 

Färgerna som finns att välja på till en början är två stycken och benämns som Silver eller Rymdgrå, två färger som har hängt med sedan tidigare och utmärker just iPhone.

Unikt för denna telefon är också det superintelligenta Face-ID som finns installerat där telefonen nu kan känna igen användarens ansikte för att låsas upp. Varken pin-kod eller ett finger behövs alltså för att låsa upp och börja använda denna iPhone X.

Som nämnts tidigare är denna telefon smartare än någon annan telefon på marknaden och telefonen kan lära sig användarens olika gester, man behöver alltså inte ens använda knapparna längre utan det räcker med att visa olika gester med sina fingrar för att telefonen ska uppfatta vad det är man vill göra härnäst. Telefonen har med det sagt blivit både enklare och smidigare att använda och blir även snabbare att växla mellan olika lägen på telefonen.

Frontkameran är dessutom uppdaterad för att ge bästa de bästa självporträtten där skärpedjupet är kort för att göra bakgrunden lite blurrig, precis som med en riktig proffskamera. Även den bakre kameran är uppdaterad med senaste teknik för att få riktiga proffsbilder som tagna i en studio. Sensorn på kameran är numera både större och snabbare för att kunna fånga det rätta ögonblicket och återge det på allra bästa sätt. Med automatisk bildstabilisering blir det dessutom skarpa och klara bilder och med det telezoom som finns inbyggt möjliggör det även att ta bilder på längre avstånd än förut och ändå behålla samma kvalitét.

Dessutom finns det roliga funktioner som gör att kameran kan läsa av ansiktsrörelser och översätta dessa till en Animoji, alltså en animerad emoji som härmar en persons rörelser.

Många har väntat länge på denna typ av smarttelefon som kommer att revolutionera ett tekniskt liv och ge helt nya upplevelser som ingen någonsin tidigare har skådat. Snart är väntan över då lanseringen av telefonen närmar sig och man har redan kunnat börja förhandsboka telefonen för att garantera sig ett exemplar direkt.

Glöm inte att köpa dina iPhone X fodral genom att klicka på länken.

Lämna ett svar