Vilken mobil blir populärast under julen 2016?

Om lite drygt en månad är det dags för jul, och under de senaste åren så har mobiltelefoner varit en väldigt populär julklapp. Det som är svårt är att i förväg se vilken telefon som blir dne populäraste, men här kommer några gissningar:

 

  • iPhone 7/ iPhone 7 plus

iPhone är alltid en populär modell, oavsett årstid egentligen. Det kanske inte just är 7:an som kommer vara den som säljer bäst, utan även 6s är en kompetent telefon som säkert kommer att ligga i mångas paket.

 

  • Samsung Galaxy S7/ S7 Edge

 

Även Samsungs toppmodeller kommer att finnas i mångas paket under granen i år. Speciellt när Note 7 plötsligt gick upp i rök.

 

  • Honor 8

 

Honor 8 är en uppstickare i mobildjungel som fått ett stort genomslag här i Sverige. Du som köpare får mycket mobil för pengarna.

 

  • Sony Xperia XZ/ X Comapct

 

Sonys två senaste lurar imponerar, speciellt med sina bilder. För den som vill fota mycket är en mobil från Sony ett måste.

 

  • Samsung J3/J5 2016

 

Samsung senaste mobiler i budget segmentet är inte så tokiga. Till ett bra pris får man mycket innehåll. Du kan spela spel och surfa på Facebook, på precis samma sätt som vilken annan mobil som helst, som kostar några tusenlappar mer.

 

  • HTC 10

 

HTC 10 är en telefon som kanske inte fick så stort genomslag i Sverige. Det är fortfarande en mycket bra telefon, som HTC och återförsäljare nu satt ner priset på avsevärt.

 

Tillbehör till dessa mobiler och andra mobilskal hittar du hos SkalHuset.se

Lämna ett svar