iPhone 8, för den bästa optiska upplevelsen.

I Apples nya modell iPhone8 har man satsat rejält på tittarupplevelsen, själva den optiska erfarenhet som användaren får med denna mobiltelefon. Faktum är att mobiltelefoner mer och mer ersätter surfplattor och till och med vanliga datorer med sin ökade kapacitet och hastighet, vilket gör att Apple nu tar till vara på detta på allvar. Man vill att användaren skall kunna göra allt som har med optik att göra på högsta nivå!

 

iphone 8

TrueTone – Hittills har det alltid varit lite problematiskt med skärmar och det ljus man är omgiven av. Man har kunnat justera skärmljuset manuellt på de flesta telefoner men det är alltid lite omständligt och många ovana användare har inte alltid förstått hur man gör detta på enklaste och snabbaste vis. Detta har nu Apple löst genom att införa så kallad TrueTone-teknologi, där telefonen automatiskt anpassar skärmens ljus enligt omgivningen – på så sätt behöver man inte längre meka med detta själv.

Färgkalibrering – Eftersom många användare både tar foton och videor på sina telefoner, liksom tittar på film, TV och musikvideor har Apple satsat hårt på att ge en så optimal färgupplevsele som möjligt. Man presenterar knivskarp skärpa och intensiva färger som ger en fantastisk upplevelse för användaren. Oavsett om det gäller färgstarka dokumentärer från regnskogen eller Rihannas senaste musikvideo är det nu härligare än någonsin att titta på telefonen.

Dual Domain Pixels – detta är ytterligare en teknologi som Apple valt att satsa på som återigen har med skärmen och den optimala tittarupplevselen att göra. Som alla vet så måste man alltid titta på telefonens eller laptopens skärm från en viss vinkel för att kunna se allt klart – annars blir det som att titta på skuggor. Detta ”problem” har man nu löst genom en dubbel pixelteknologi som tillåter skärmens pixlar att vinklas åt olika håll, vilket tillåter användaren att se allt även från andra vinklar. Detta är särskilt användbart om man till exempel ligger ner och tittar.

 

Väljer du att slå till på en iPhone 8, ska du självklart skydda den med ett snyggt och praktiskt fodral. Du hittar massor av att klicka här: iPhone 8 fodral

Lämna ett svar