Nu är det inte långt kvar tills Samsung Galaxy S10 kommer!

Snart är den här! Samsungs nya revolutionära och efterlängtade smartphone med många tekniska vidunder i sin arsenal. Samsung har i alla år levererat kvalitetsmobiler som skakat om smartphone-marknaden igen och igen och denna gång lär inte bli ett undantag. Med omvälvande tekniska egenskaper som tar smartphonen till helt nya nivåer – såsom flexi-skärm med inbyggd fingeravläsare och hårt upptrissade processorer och ram-minnen. Dessutom är kamerorna på Samsungs Galaxy S10 långt mer avancerade än tidigare Galaxy-modeller, helt i linje med Samsungs pretentiösa tekniska utveckling.

Samsung Galaxy S10 och Samsung Galaxy S10 Plus
Är detta Galaxy S10 bredvid Galaxy S10 Plus?

Hårdvaran

Om vi börjar med att titta under huven på detta kraftpaket till smartphone – döljer det sig en stor processor kallad Exynos 9 Ocore, som sitter på Quad core + dual core + cual core, med andra ord 6 processorkärnor totalt. Vad gäller RAM-minnet ryktar det sig att den värsta av S10-modellerna kan komma att ligga på så mycket som 12 GB arbetsminne. Vilket kommer att ge överlägsen prestanda och snabbhet. Dessutom skulle den ha det största RAM-minnet någonsin både för Samsung och alla andra smartphones på marknaden.

Kamerorna

Rykten gör gällande att kamerorna på Samsung S10 är antingen dubbla kameror i bak på S10E eller trippla kameror på S10+ och för att Samsung firar 10-årsjubileum med den så framgångsrika S10-serien toppar de med att även göra en till S10-modell med hela fyra kameror, med en aning större display. Sedan tillkommer upp till två selfie-kameror i fram på mobilen som löper rakt igenom skärmens högra ytterkant istället för att sitta utanför skärmen. Därmed tar den mindre plats.

Samsung Galaxy S10 och Samsung Galaxy S10 Plus baksida
Baksidorna på S10 och S10 Plus

Benchmarks för mobilen

Det har även gjorts en del så kallade ”Benchmark-tester” som är en typ av jämförande tester som mäter prestanda utifrån vissa i förväg angivna kriterier och ger ut ett poäng baserat på utfallet. Några av dessa tester har gjorts på Samsung Galaxy S10 och visar på lovande resultat. Den visar på 3413 poäng på enkeltrådad frekvens och 10 256 poäng i multitrådad frekvens vilket är något mindre än Snapdragon 855, men ger sin förklaring i att Samsung minskat klockfrekvensen i testexemplaren.

Öppningsevent

Den 20:e februari väntas Samsung hålla en ”Unpacking-event” där de förväntas visa upp deras efterlängtade Samsung Galaxy S10-modeller och de tror även att tittarna får ta en glimt av Samsungs beryktade vikbara smartphone Samsung Galaxy F.

Övrigt smått och gott

Samsung kommer att lansera denna dyrgrip med ett stort batteri på hela 3700 mAh och snabbladdande USB. Den kommer även med superskarp Amoled skärm på 551 ppi och 1440 x 2960 pixlar.

Med tanke på att S10 kommer bli en dyr telefon, är det viktigt att du skyddar den från första stund. Här finner du Samsung Galaxy S10 skal
och Samsung Galaxy S10 fodral

Lämna ett svar